Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/int46591/public_html/templates/gk_esport/lib/menu/GKBase.class.php on line 125
SJTL:n tiedote - Etelä-Pohjanmaan Jääkiekkotuomarit ry.

SJTL:n tiedote

TIEDOKSI 13.8.2020
Korona-altistumiset ja tartunnat ovat kovasti mediassa esillä ja valitettavasti niitä on nyt lajimme parissa ilmaantunut. 
Tässä informaatiota asiasta, mitä pyydämme kerhoissa huomioimaan ja tiedottamaan jäsenistölle:
  • Koronaohjeistusta antavat viranomaiset (www.thl.fi), Liiga (www.liiga.fi) ja SJL (www.finhockey.fi). Lukekaa näitä tiedotteita aktiivisesti.
  • Tällä hetkellä tuomari- ja toimitsijatehtävistä voi kieltäytyä koronaan vedoten ilman rangaistuksia. Tästä on hyvä ilmoittaa selkeästi ja ajoissa pelien nimeäjille.
  • Jokaisen tulee myös omalta osaltaan olla aktiivinen ja ilmoittaa viranomaisille mahdollisista altistumisista itseään koskien. Esimerkiksi jos olet ollut mukana ottelutapahtumassa, josta on jälkeen päin havaittu positiivinen koronatapaus tai mahdollinen altistuminen. Tämän voi tehdä www.omaolo.fipalvelun kautta tai olemalla muuten yhteydessä viranomaisiin.
  • SJTL kannustaa kaikkia tuomareita ja toimitsijoita käyttämään kasvomaskeja. Tietyissä tapahtumissa tämä on jo pakollista. Rauhoitetaan myös tuomarien ja toimitsijoiden tilat vain kyseissä pelissä toimiville.
Copyright 2013 EPJT ry. Toteutus Clicker

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy

KIRJAUDU SISÄÄN